U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Zorgkalenders nieuwe uitgave 2020

hero
 

Een overzichtelijke hulp

Als ondersteuning voor medewerkers, verpleegkundigen en bewoners van zorginstellingen. Onze Zorgkalender is speciaal ontwikkeld om mensen met een zorghulpvraag te helpen het overzicht te houden. In het ruime week of dag overzicht kunt u eenvoudig diverse afspraken of gebeurtenissen noteren. Denk aan doktersafspraken, familiebezoek, feestdagen, etc. Gedoseerde informatieverstrekking draagt bij aan rust en regelmaat. We hebben naar onze klanten geluisterd, daarom zijn onze producten dit jaar uitgerust met notitievellen. De agenda's zijn naast de notitievellen voorzien van een jaaroverzicht.
 

Dagkalender

De dagkalenders / scheurkalenders zijn geheel in kleur uitgevoerd, bestaan uit 4 delen, per kwartaal een deel. Ze zijn makkelijk afscheurbaar en voorzien van boorgaten met bijgeleverd ophangkoord. Uiteraard is deze variant ook beschikbaar in wire-O.
Dagkalender
 

Weekkalender

Weekkalender
Ook de weekkalenders zijn geheel in kleur uitgevoerd. Ze hebben een kalenderbinding met ophanghaak en duimgreep. Ook het ophangsysteem is inbegrepen. De weekkalenders zijn alleen te verkrijgen met kalenderbinding.
 

Bureaukalender

De bureaukalenders zijn voorzien van een hard kartonnen staander en een metalen spiraal (Wire-O). Hierdoor kan makkelijk worden terug- en vooruitgebladerd.
bureau kalender
 

Agenda

Agenda
Nieuw is het academisch formaat van de agenda. Het is een tussenmaat voor wie A4 te groot vindt, de afmeting is 17x24cm. De agenda's zijn voorzien van een harde omslag en een metalen spiraal (Wire-O). Hierdoor blijft de agenda plat open liggen u heeft dan een overzicht van de week. Ook bij de agenda wordt een standaard set stickervellen met pictogrammen meegeleverd.
 

Zorginstelling of wederverkoper?

Informeer naar de korting bij grotere oplages!
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Het team van zorgkalenders.nl